about

Полимета С ООД се е наложила на българския пазар като надежден и сигурен доставчик на металообработващи машини, окомплектовка и инструменти.
Компанията има опит от над 25 години и екип от най-добрите инженери и експерти в областта на обработката на метал.
Представители сме на лидерите в производството на металообработващи машини и инструменти.
Някои от нашите партньори са: DMG MORI; DURMAZLAR Makina; Karmetal; Matrix; CBC; FIAC Compressors и други.
В шоурума ни в София на площ от 3000 кв. м. на склад се поддържа голяма гама от предлаганите от нас продукти.
Във всяко едно от представителствата ни в страната можете да се консултирате с наш търговец, за да направите оптимален избор за Вашия бизнес.
Всички закупени от нас нови машини идват с гаранция, поддръжка и сервиз от високо квалифицирания ни екип.
Полимета С е сервифицирана по ISO – EN ISO 9001:2015.

object

В шоурума ни в София на площ от 3000 кв. м. на склад се поддържа голяма гама от предлаганите от нас продукти. Във всяко едно от представителствата ни в страната можете да се консултирате с наш търговец, за да направите оптимален избор за Вашия бизнес. За повече информация, може да видите нашите контакти.

object
object

service

Гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз в цялата страна, бърза реакция, съдействие и консултация.
Продажбата на една машина е само наполовина свършена работа и екипът на Полимета С ООД си постави за цел да постигне по-високо ниво на сервизно обслужване и компетентност при инсталирането и поддръжката на доставените машини. Сервизния отдел е компетентен и оборудван с автомобили и сервизна техника. Сервизните специалисти провеждат редовни обучения, организирани от фирмите производители.
Друга дейност на фирмата е ремонт, модернизация и търговия с металообработващи машини втора употреба. В ремонтно-складовата база в София се извършва модернизация, ремонт, проверка, включително и пълно реконструиране с нови системи за управление. Машините от склад са с гарантирана работоспособност и качество. Те се продават както на клиенти в България, така и на наши партньори от Германия, Италия, Русия, Турция и др.

service

Полимета С е официален представител за България на DMG MORI; DURMAZLAR Makina; Karmetal; Matrix; CBC; FIAC Compressors и други. Предлаганите от нас машини, инструменти и окомплектовка идват със сертификат за произход и качество.

Нашите дългогодишни партньори са: